Any nou, web nova

| Ferran Verdaguer

Nuvolic fa un any que va néixer i els resultats d'aquests 12 mesos no poden ser més positius. Amb els diferents projectes engegats hem aconseguit la confiança dels clients i també començar a posicionar la nostra marca en el sector com empresa experta en aplicacions i estratègia a la xarxa. Però evidentment encara ens queda molt camí per recórrer i en aquest sentit esperem que l'any 2011 no sigui només de consolidació sinó també d'expansió.

Un cop marcat l'objectiu hem decidit, com no podria ser d'altra manera en el nostre cas, veure quina és la millor estratègia a la xarxa per aconseguir assolir-lo. Per consolidar i expandir la nostra marca cal arribar a més gent, a més possibles clients i també ser un referent a la xarxa en el nostre camp de treball. En aquest sentit hem cregut convenient dur a terme dues accions.

En primer lloc repensar i refer la nostra web. Volíem una web molt més complerta, que expliqués clarament el nostre core business i que alhora fos senzilla i clara pel visitant. La web ja està online desde fa una setmana i els primers inputs són positius.

En segon lloc, i un cop presentada la web, cal reforçar la nostre presència a les diferents xarxes. La dinamització a Facebook, Twitter i en el nostre bloc serà més constant i buscarà sempre aportar valor afegit per anar sumant reputació i seguidors.

Com tot no és només xarxa en aquesta vida a Nuvolic també hem editat un díptic per entregar als nostres clients o possibles clients quan els anem a conèixer. Ens calia també aportar un suport que expliqués clarament i sense embuts el que podem aportar a les empreses. En aquest sentit vam pensar que jugar amb la metàfora de la foscor (estar a la xarxa sense assessorament professional) i el endoll (Nuvolic aporta llum a la xarxa) acompanyat de quatre conceptes claus podia servir en aquest sentit. Podeu veure la imatge adjunta per comprovar el resultat.

I això és només el començament. L'any 2011 de segur que ens aportarà sorpreses i des de Nuvolic anirem presentant iniciatives i projectes per no només guanyar com empresa sinó també aportar valor afegit a la nostra societat. Per què en el fons, segons el nostre punt de vista, les empreses no només han de servir per generar beneficis econòmics immediats pels seus propietaris. Les empreses també han de fer més ric el teixit empresarial i el país on es troben. I estarem d'accord que un país més ric genera més oportunits de negoci i de feina per tots no?

blog comments powered by Disqus

Què és aquest blog?

Benvingut! Aqui parlem de SEO, desenvolupament web, community management...

Aquest blog l'escriuen professionals de Nuvolic