Des de fa ja molt de temps que les empreses han estat aprofitant l'excel·lent entorn que brinda el correu electrònic per poder arribar als seus clients, a través d'enviament de notícies, promocions, ofertes i qualsevol mena de contingut que puguin interessar al possible consumidor.

Llegeix la entrada sencera

Vivim sota l'efecte de la crisi. Com una boira espessa i gebradora aquest concepte més que paraula embolcalla tot l'ambient que ens envolta. Les converses al bar, al voltant dels àpats familiars o a la feina versant sobre aquesta negror que, com la Nausée de Sartre, ens empetiteix l'anima.

Llegeix la entrada sencera

Com ja havíem comentat en l'anterior entrada del blog, aquest any ens hem fet un díptic per presentar als nostres clients, a mode d'estratègia offline de donar a conèixer l'empresa.

Llegeix la entrada sencera

Nuvolic fa un any que va néixer i els resultats d'aquests 12 mesos no poden ser més positius. Amb els diferents projectes engegats hem aconseguit la confiança dels clients i també començar a posicionar la nostra marca en el sector com empresa experta en aplicacions i estratègia a la xarxa. Però evidentment encara ens queda molt camí per recórrer i en aquest sentit esperem que l'any 2011 no sigui només de consolidació sinó també d'expansió.

Llegeix la entrada sencera

Als humans en general i a la gent del món de la xarxa especialment, ens agrada posar etiquetes a tot. Així quan es va produir el primer gran canvi de paradigma a internet passant de una web unidireccional a una web bidireccional es va crear l’etiqueta de web 2.0. En aquest sentit, si fóssim lògics, la transformació de la xarxa bidireccional en xarxa multidireccional ens hauria de dur a parlar de web 3.0.

Llegeix la entrada sencera

Durant la setmana del 24-28 de Maig, els djangonautes de tot el món es van donar cita a la DjangoCon Europe 2010 a Berlin. Aquestes conferències han estat organitzades per la German Django Association, la qual cosa vol dir que cap empresa amb ànim de lucre va estar a càrrec de la organització. La comunitat va ser la que va fer possible l'event. Nuvolic va assistir-hi, ja que Django és la nostra plataforma de desenvolupament Python predilecte, la que encaixa millor amb la nostra filosofia de treball (com resa el leit motif de Django, "perfectionists with deadlines" o "perfeccionistes amb dates límits d'entrega") i amb la que ens sentim més còmodes fent la feina ben feta.

Llegeix la entrada sencera

Què és aquest blog?

Benvingut! Aqui parlem de SEO, desenvolupament web, community management...

Aquest blog l'escriuen professionals de Nuvolic